11 financieel bijbanen in Utrecht voor jou gevonden

Bijbaan financieel Utrecht

Je bent op zoek naar een financiele bijbaan in Utrecht. Wat leuk om je hier te zien zeg! Wij helpen je graag, want wij willen dat je elke dag met een happy gevoel naar je werk gaat. Wij geloven er in dat wanneer jij op de juiste plek zit, je plezier uit je werk haalt en jij daarnaast meerwaarde biedt voor een bedrijf.

Jouw bijbaan financieel in Utrecht snel gevonden

Maar ook jijzelf kan veel leren van een bijbaan financieel in Utrecht. Je doet waardevolle ervaring op in het toekomstig werkveld en het staat super lekker op je cv! Daar helpen we trouwens ook mee, het goed opbouwen van je cv. Maar we helpen je bijvoorbeeld ook met de voorbereiding van je sollicitaite en begeleiden je wanneer je eenmaal van start bent gegaan met jouw financiële bijbaan in Utrecht. Dit alles doen we natuurlijk gratis voor je! Ben jij al enthousiast? Maak dan even snel en gemakkelijk een profiel bij StudentenBureau, dan ben jij altijd als eerste op de hoogte van de vetste vacatures!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.