20 marketing afstudeerstages in Leiden voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Leiden

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Leiden. Wat leuk dat je onze hulp inschakeld! Ieder jaar helpen wij zo'n 1.500 studenten aan marketing afstudeerstages in Leiden. We helpen studenten zoals jij al sinds 1998 bij het zoek naar een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan op HBO en WO niveau.

Jouw marketing afstudeerstage in Leiden snel gevonden

Bij alle marketing afstudeerstages in Leiden, en de rest van Nederland, ontvang je minimaal 300 euro stagevergoeding per maand. Deze eis stellen wij namelijk aan ieder bedrijf dat met ons wil samenwerken! Natuurlijk heb je bovenstaande goed gelezen en staat er minimaal 300 euro: dat klopt, als jij goed kan onderhandelen wordt het misschien nog wel hoger! Bovendien zijn al onze marketing afstudeerstages op maximaal een uurtje reisafstand. Wij weten namelijk dat jullie het niet fijn vinden om lang te reizen. Doordat je bespaard op de reistijd, is het natuurlijk makkelijker om met nieuwe, frisse inzichten te komen bij jouw stagebedrijf!!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.