Afstudeerstage strategische referral projectmanagement

Jij gaat medewerkers binnen organisaties ambassadeurs maken om hun recruitment uitdaging op te lossen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf helpt organisaties hun recruitment doelstelling te behalen, door het toepassen van een nieuwe innovatieve benadering.

De organisatie is gespecialiseerd in het creëren, activeren en implementeren van strategische referral programma's bij organisatie. Oftewel; hoe kan een organisatie het beste gebruik maken van het netwerk van eigen medewerkers om daarmee vacatures te vervullen. Referral is de meest effectieve, goedkope en snelle manier van kwalitatief werven. Je moet daarbij je medewerkers wel activeren en faciliteren en dat is waar jouw toekomstige stagebedrijf in gespecialiseerd is.

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met trends in kaart te brengen en aanbevelingen te doen. Belangrijk binnen deze organisatie is het schrijven van teksten. Content is key! Tijdens jouw stage mag jij dan ook meekijken, meeschrijven en als je dat leuk vindt vooral ook meedenken.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Planning maken
- Uitvoering referral campagnes
- Ondersteunen van workshops
- Live kick off events
- Trainingen en veel meer

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van verschillende projecten die het stagebedrijf uitvoert! Jij bent mede verantwoordelijk dat dit allemaal gesmeerd verloopt en zal tijdens je stage veel leren van een ervaren projectmanager, die jou ook zal begeleiden. Maar je bent wel zelfstandig verantwoordelijk voor jouw taken! Tijdens

Jouw stagebedrijf wil graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt, zodat jij je tijdens deze afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. De eerste 2 weken staan volledig in het teken van het inwerktraject. Na deze periode krijg jij regie over je eigen agenda en kan jij jouw scriptie momenten, om je werkzaamheden heen plannen. Tijdens je stage kan je 3 a 4 dagen per week meewerken en de overige dagen aan je onderzoek besteden.

Dit ben jij

✔ Jij kunt duidelijk verhalen schrijven en vol overtuiging vertellen
✔ Je krijgt dingen geregeld en krijgt energie van organiseren
✔ Van nieuwe dingen wil jij graag alles weten
✔ Je hebt ervaring met Microsoft Office

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in referral recruitment en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige en ervaren collega’s. Zij houden zich bezig met projectmanagement.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige vrijmibo's en teamuitjes