Afstudeerstage marktonderzoek naar de internationale markt

Onderzoek doen naar eventuele nieuwe markten buiten Nederland

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf met het onderzoeken van de (potentiële) mark. Jouw toekomstig stagebedrijf is actief in de zuivelindustrie en op dit moment willen zij weten of zij hun toetreden kunnen doen op nieuwe internationale markten. Aan jou de taak om te onderzoeken welke kansen, waar liggen. Om vervolgens een onderbouwt advies te geven aan het bedrijf. Op welk landen zij zich zouden kunnen richten en waarmee ze rekening moeten houden.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
- De huidige situatie in kaart brengen
- Concurrentieonderzoek
- Doelgroeponderzoek
- Aanbevelingen doen
- Implementatieplan schrijven

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om het marktaandeel op de internationale markt te vergroten en verwerkt dit uiteindelijk in jouw plan.

Jij bent hoofdverantwoordelijke voor het onderzoek en dit is jouw prioriteit. Als je wil kun je daarnaast ook nog wat meewerken.

Dit ben jij

✅Initiatief nemen / proactief
✅Goede werkethiek
✅Service gericht werken
✅Flexibel en behulpzaam

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in zuivelindustrie en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn. Als je met de auto reist krijg je uiteraard een reiskostenvergoeding.

group
20+ medewerkers
mood
dynamisch, informeel
local_bar
De werkplek waar je veel kan leren!