7 marketing afstudeerstages in Den Haag voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Den Haag

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Den Haag. Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Al sinds 1998 helpt StudentenBureau studenten net zoals jij bij het vinden van een toffe marketing afstudeerstage in Den Haag. Uiteraard doen we dit met veel plezier! Het makkelijkste is om eerst maar eens te kijken waar jij interesse in hebt. Wat voor soort afstudeerstage zoek jij en waarwil jij jezelf in ontwikkelen? Vervolgens gaan we samen op zoek naar een marketing afstudeerstage in Den Haag die past bij jou eisen en wensen.

Jouw marketing afstudeerstage in Den Haag snel gevonden

Hebben we een marketing afstudeerstage in Den Haag die jou leuk lijkt? Dan plannen we toch gewoon een sollicitatiegesprek voor je in! Tevens helpen we je graag bij de voorbereiding. Nadat het sollicitatiegesprek heeft plaatsgevonden bellen we je om te kijken hoe het is gegaan. Ben je enthousiast ziet jouw toekomstig stagebedrijf het ook zitten? Dan heb je jouw marketing afstudeeropdracht in Den Haag gevonden. Zo snel kan het dus gaan.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.