21 marketing afstudeerstages in Amsterdam voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Amsterdam

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Amsterdam. Hieronder vind je een overzicht van alle marketing afstudeerstages in Amsterdam die we voor je hebben. Staat de marketing afstudeerstage in Amsterdam die je zoekt er niet tussen? No worries! Iedere week komen er meer dan vijftig nieuwe afstudeerstages bij. Door je gratis en vrijblijvend aan te melden word je op de hoogte gehouden van nieuwste, tofste afstudeeropdrachten.

Jouw marketing afstudeerstage in Amsterdam snel gevonden

Bij al onze stages krijg je altijd minimaal 300 euro stagevergoeding per maand. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! In overleg met je stagebedrijf kan dit bedrag altijd nog omhoog, maar niet meer naar beneden. Ook is er bij al onze marketing afstudeerstages in Amsterdam HBO of WO begeleiding aanwezig. We weten uit ervaring dat de juiste begeleiding één van de belangrijkste succesfactoren is tijdens een stage, dus daar houden we altijd rekening mee. Geef hieronder gemakkelijk aan als een een marketing afstudeerstage in Amsterdam interessant vindt. Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.