Commerciële stage bij een duurzaam en jong bedrijf

Jij gaat dit bedrijf helpen met sales- en andere commerciële activiteiten

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is actief in duurzaamheid en groeit de afgelopen jaren enorm hard. Met een jong, dynamisch maar vooral gezellig team van ruim 145 medewerkers zetten zij zich in om Nederland duurzamer te maken door op energie te focussen. Met een slimme combinatie van producten en diensten worden zowel de particuliere en de zakelijke klanten geholpen.

Tijdens deze commerciële stage ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Met jouw talent ga jij je enerzijds bezig houden op kantoor en anderzijds buiten het kantoor. Op kantoor zorg jij ervoor dat je klanten via de telefoon enthousiasmeert over de dienstverlening om vervolgens een afspraak in te plannen. Zodra jij buiten het kantoor werkt, mag jij bij de klant langs om hier scans uit te voeren om vervolgens op een later moment hier advies op te geven. Jouw toekomstige werkgever is dus op zoek naar een jonge commerciële tijger wie durft te verkopen en de stage ziet als een verantwoording.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw stage:
✔ Klanten enthousiasmeren; SALES
✔ Ervoor zorgen dat klanten kiezen om een gratis advies te ontvangen
✔ Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
✔ Je mensen helpt geld te besparen d.m.v energie oplossingen

Geïnteresseerd in een kennismaking of benieuwd naar meer informatie? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om tijdens jouw stage werkervaring op te doen in de commerciële richting. Tijdens deze stage kom je te werken in een jong team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast is klantvriendelijkheid niet minder belangrijk. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om hier zoveel mogelijk uit te halen. Met alleen een 'nee' neem jij geen genoegen.

Vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb jij een passie voor sales, kun jij goed communiceren, vind jij duurzaamheid interessant & belangrijk en kun jij niet wachten om te tafeltennissen met je collega's? Dan is dit de stage voor jou!

Dit ben jij

✔ Commercieel ingesteld
✔ Communicatief vaardig
✔ Leergierig
✔ Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in duurzaamheid en consultancy en er werken meer dan 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong, hecht, informeel en vooral heel gezellig. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je komt te werken op een groot kantoor waar je alle collega’s eens tegen het lijf zult lopen. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel, open en hecht
local_bar
Kantoor hond, gezamenlijke lunch en padellen