Meewerkstage Facility Management

Meewerkstage Facility Management bij een grote internationale bank

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een Facility Management meewerkstage en wil je ervaring opdoen bij een multinational? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is een vooraanstaande internationale bank die zich voornamelijk richt op corporate finance. In hun dynamische en multiculturele werkomgeving, waar diverse nationaliteiten samenkomen, is een goede beheersing van de Engelse taal essentieel.

Als facility manager ben jij verantwoordelijk voor het creëren en voornamelijk behouden van een prettige werkomgeving. Dat wil zeggen dat je zorgt dat alle apparaten werken en ze gemaakt worden als dit niet meer geldt, dat je zorgt dat alle benodigdheden op voorraad zijn, dat projecten strak geregeld zijn en dat er een kwaliteitshandboek is en dat deze wordt nageleefd.

Tijdens deze veelzijdige stage krijg je de kans om proactief oplossingen te bedenken en in de praktijk te brengen. Daarnaast biedt de rol mogelijkheden om te reizen naar andere kantoren voor diverse facilitaire vraagstukken, waaronder locaties in Brussel, Wenen en Madrid. Kortom, een brede en leerzame stage waarin je alle facetten van facility management in een internationale context kunt ervaren.

Je taken zijn dus super divers! Maar een aantal voorbeelden zijn:
- Beheer van voorraden, inventaris en leveranciersselectie
- Ontwikkeling en naleving kwaliteitshandboek
- Receptiewerkzaamheden
- Ondersteuning aan managementteam
- Housing voor expats

Heb jij altijd al willen werken in een professioneel en gemotiveerd team in een internationale omgeving? Solliciteer dan snel, want mooie stageplekken zoals deze worden snel vervuld!

Zo ziet jouw dag eruit

Een dag als facility management stagiair begint meestal met een teamvergadering waarin je de lopende projecten en taken bespreekt. Vervolgens werk je samen met het team aan het coördineren van facilitaire diensten zoals schoonmaak, beveiliging, onderhoud en reparaties. Daarnaast voer je inspecties uit van faciliteiten en leg je bevindingen en aanbevelingen vast. Je ondersteunt bij het opstellen van rapporten en aanbevelingen voor verbetering van facilitaire processen en operationele efficiëntie. Verder neem je deel aan meetings met externe dienstverleners en coördineer je activiteiten en werkzaamheden om de faciliteiten optimaal te beheren.

Dit ben jij

✔ Een relevante hbo-opleiding in Facility Management, Office Management, Bedrijfskunde of Vastgoed
✔ Representatieve en professionele uitstraling
✔ Gedijt zowel in een internationale omgeving als in zakelijke contexten
✔ Sterke communicatieve vaardigheden
✔ Goede schriftelijke en mondelinge communicatie in zowel Nederlands als Engels

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief is een grote Internationaal opererende bank en er werken op de Nederlandse vestiging ongeveer 100 medewerkers. Over de gehele bank genomen zijn dit er echter duizenden.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
100+ medewerkers
mood
Ambitieus en relatief formeel
local_bar
Meerdere kantoren in Europa