Meewerkstage HRM

Jij bent een mensen mens die altijd op zoek gaat naar de juiste match

Dit ga je leren

Wil jij een expert worden op het gebied van Human Research Management en te weten komen hoe dit er in een toffe organisatie in de fieldmarketing aan toe gaat, lees dan snel verder!

Tijdens jouw stage ga je als HR stagiair aan de slag en geeft het bedrijf jouw de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren naar de optimalisatie over het instroom- en selectiebeleid. Omdat je volledig zal meedraaien met het HRM team zal je veel ervaring opdoen! Bij deze stage is het mogelijk om zowel een meewerk- en afstudeerstage te doen, hierin biedt het bedrijf veel flexibiliteit. Afhankelijk hiervan wordt in overleg met jou afgesproken hoeveel dagen je gaat meewerken en aan je onderzoek kan besteden.

Het team waarin jij gaat werken is jong en dynamisch, net zoals het bedrijf zelf. Een fieldmarketing bureau houdt zich bezig met het bedenken en uitvoeren van sampling, promotiecampagnes, roadshows en merchandising. De klanten waarmee jouw toekomstige bedrijf werkt zijn zeker niet klein, denk bijvoorbeeld aan een Heineken, Nestle, Starbucks en Unilever. Hoe interessant is dat! Het voert campagnes uit in heel Nederland en er werken ongeveer twintig gezellige collega's op kantoor.

In de rol die jij gaat vervullen wordt er verwacht dat je een communicatief vaardig persoon bent die gemakkelijk communiceert met alle type mensen. Het contact dat jij hierbij hebt zal telefonisch zijn, maar kan ook 'live'' voor bijvoorbeeld een groep. Door de goede begeleiding die ze bieden wordt jij hier natuurlijk ook beter in! Tijdens deze stage kan jij alles wat je wil leren bij dit bedrijf ook leren.

Jouw stage bevat onder andere deze werkzaamheden:
✔ Het online werven van nieuw personeel (zowel paid en non-paid)
✔ Dagelijkse HRM werkzaamheden
✔ Analyses maken van het personeelsbestand
✔ Verdieping in de wettelijke aspecten van ons werk
✔ Meedenken over de interne en externe strategieën van het bedrijf

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag zal beginnen met een gezellig gesprek met een collega, waarna je vervolgens onder het genot van een kop koffie of thee gaat bespreken wat je deze dag wilt uitvoeren. Is dat een strategie bedenken voor het werven van personeel? Of een groep sollicitanten op kantoor ontvangen voor een kennismaking met het bedrijf? In de middag lunch je gezellig met je collega waarna je in de middag een analyse maakt over het personeelsbestande. Er is genoeg te doen en veel afwisseling zoals je leest.

Er worden geregeld borrels en uitjes georganiseerd, hierdoor is het teamspirit hoog. Doordeweeks wordt er hard gewerkt, maar het stukje ontspanning is daarbij ook belangrijk. De week afsluiten op vrijdag met een borrel hoort daar natuurlijk ook bij. Tot slot ga je weer naar huis, maar als je met het ov komt is dit geen probleem, het is namelijk goed bereikbaar!

Als afstudeerstagiair wordt er verwacht dat je 3 dagen per week meewerkt en de overige dagen aan je onderzoek kan besteden!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Organisatorisch
- Je bent medewerkersgericht
- Gemotiveerd

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de fieldmarketing en er werken 20 medewerkers op kantoor, maar nog veel meer die niet op kantoor werken. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling HRM met gezellige en goed opgeleide collega’s. Zij houden zich bezig met aantrekken van nieuwe mensen en het managen van het huidige personeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Unieke branche