Meewerkstage recruitment

Jij gaat meedraaien als recruiter

Dit ga je leren

Jouw toekomstige meewerkstage biedt jou de mogelijkheden om alles te leren over recruitment. Taken en werkzaamheden die je oppakt tijdens jouw recruitment bijbaan zijn onder andere:

- Op zoek gaan naar nieuwe kandidaten
- Het benaderen van nieuwe kandidaten
- Organiseren van events
- Begeleiden van events
- Brainstormen over ideeën

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie. Je leert veel over recruitment en brengt het direct in de praktijk.

Dit ben jij

✅ Menselijk inzicht
✅ Goede planner
✅ Communicatief vaardig
✅ Zelfstandig
✅ Flexibel
✅ Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in een unieke vorm van recruitment en er werken +-10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als hardwerkend, competitief maar tegelijkertijd gezellig en begripvol.

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon en de mogelijkheid op hele mooie bonussen.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
group
5+ medewerkers
local_bar
Bedrijfsuitjes in het buitenland