19 marketing stages in Amsterdam voor jou gevonden

Stage marketing Amsterdam

Je zoekt een marketing stage in Amsterdam. Mooi dat je bij ons terecht bent gekomen! Want wij helpen studenten als jij graag met het vinden van de leukste marketing stages. En dit doen we we al sinds 1998! Jaarlijks mogen we zo'n 1.500 HBO en WO studenten blij maken met een marketing stage in Amsterdam en dat worden er ieder jaar meer.

Jouw marketing stage in Amsterdam snel gevonden

Start je zoektocht naar een marketing stage in Amsterdam allereerst met je inschrijven bij StudentenBureau. Je kunt daarna gemakkelijk reageren op alle marketing stages die op onze website staan. Sta je bij ons ingeschreven? Dan ontvang je ook automatisch alle nieuwe marketing stages in Amsterdam op het moment dat ze op de site komen te staan. Daarnaast kunnen we je dan ook direct bereiken als we een leuke marketing stage in Amsterdam voor je beschikbaar hebben. Want zoeken naar een marketing stage, dat doen we samen! Vanuit StudentenBureau krijg je ook altijd een stagecoach, die je helpt bij het solliciteren naar een marketing stage in Amsterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.