Stage commercieel

Tientallen bedrijven zoeken een studenten met een commerciële mindset voor gave en uitdagende stages. Aanpakkers, studenten die de salesstrategie kunnen optimaliseren, studenten die de commerciële processen nóg verder kunnen optimaliseren. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi, want voor die tientallen bedrijven hebben wij allen een stagevacature mogen uitschrijven. Die stage vacatures vind je hierboven. Opdracht zoals marktonderzoek, online marketing, sales, procesoptimalisatie en content creatie. Sectoren zoals Food & Beverage, de creatieve sector, horeca en de evenementenbranche. Organisaties van kleine bedrijven tot multinationals. We have got it all.

Je stage commercieel vind je samen met je stagecoach van StudentenBureau

Yes je hoort het goed; wij hebben verschillende stagecoaches klaar staan om jou te helpen aan je perfecte commerciële stage. Stagecoaches die al jaren elke dag bezig zijn om studenten te vinden met stages. Stagecoaches die super gemotiveerd zijn om jou te verbinden met een stageplek die past bij jouw toekomstbeeld, je huidige interesses en natuurlijk je karakter. Want een goede stage kan enorm veel betekenen in je loopbaan; het is voor veel studenten de eerste aanraking met het werkveld. Je hebt een gratis coach die gespecialiseerd is in jouw werkveld (ook wel stagebegeleider genoemd). En je hebt voor de eerste keer tijd om te laten zien wat jij allemaal geleerd hebt in de afgelopen jaren.

Je laat de stagecoaches weten dat je geïnteresseerd bent in een vacature door het aan te geven in de stagevacature zelf. We nemen dan binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.