Meewerkstage bij de onestopshop in recruitment

Géén standaard recruitmentbureau maar dé one-stop-shop die verschillende vormen van recruitmentservice aanbiedt

Dit ga je leren

Heb jij een grote interesse in recruitment een lijkt het jou interessant om binnen een jong en ambitieus bedrijf aan de slag te gaan, met kans op een vaste functie? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige afstudeerplek is een ambitieuze recruitmentorganisatie, met als doel het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van recruitment.

Door het bieden van verschillende diensten is de organisatie de ‘one-stop-shop’ in recruitment. Zij groeien hierdoor op alle gebieden: van processen, personeel, service tot aan klanten, partners en nog veel meer! Hierdoor liggen er vraagstukken op ALLE bedrijfskundige vakgebieden klaarliggen. Jouw stagebedrijf wil dan ook graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt, zodat jij je tijdens deze afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. Zie jij dit als een uitdaging, laat dan snel je reactie achter!

Taken die tot jouw verantwoordelijkheid vallen:
- Werving & selectie
- Interessante kandidaten werven
- Intake gesprekken houden
- Klantcontact onderhouden

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Het is een jonge organisatie en werkplezier staat ook hoog in het vaandel. Iedereen werkt hard maar een grapje af en toe zit er ook zeker in. Elke dag zal verschillend zijn en je spreekt daarentegen ook elke dag weer andere mensen!

De eerste 2 weken staan volledig in het teken van het inwerktraject. Na deze periode krijg jij regie over je eigen agenda en kan jij jouw scriptie momenten, om je werkzaamheden heen plannen. Tijdens je stage kan je 3 a 4 dagen per week meewerken en de overige dagen aan je onderzoek besteden.

Dit ben jij

✔ Jij kunt verhalen vol overtuiging vertellen
✔ In een jonge ondernemende en gezellige omgeving, voel jij je prettig en thuis
✔ Je ziet de meerwaarde van samenwerkingen
✔ Je krijgt energie van het behalen van resultaten, in zowel je eigen ontwikkeling als de gezamenlijke ontwikkeling

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de recruitment en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich dagelijks bezig met de recruitment en de groei van de organisatie. Al onze collega’s maken impact door hun eigen krachten, dit vinden we mooi!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding, met een bonus regeling van €500,- bruto per succesvolle plaatsing.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jong team