Marketing meewerkstage

Je gaat aan de slag met marketing in de breedste zin van het woord

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een marketing meewerkstage en lijkt het jou interessant om een belangrijke schakel te zijn, binnen een innovatief bedrijf? Lees dan snel verder!

Het betreft een groeiende organisatie in Amsterdam, gespecialiseerd in vastgoed financiering. Het team van professionals streeft naar hoogwaardig advies en innovatieve oplossingen. Voor een enthousiaste marketingstagiair die wil bijdragen aan de online aanwezigheid en marketingstrategie, biedt de organisatie nu de kans om deel uit te maken van dit team.

Als marketingstagiair bij de organisatie krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse aspecten van de marketingstrategie. De belangrijkste taken omvatten:
- Ondersteuning bij content creatie
- Social media plaatsing
- Design en contentplanning
- Interviews afnemen
- Teksten schrijven en bloggen

Benieuwd naar meer informatie over de werkzaamheden of het bedrijf achter deze vacature? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag begint met het plannen van de content en sociale media-updates. Creatieve sessies met het team volgen, waarna de stagiair boeiende content creëert en samenwerkt met het designteam.

Na het perfectioneren van teksten, analyseer je de social media prestaties en draagt bij aan strategieverbeteringen. De dag eindigt met een evaluatie en planning voor de volgende dag, waar ruimte is voor eigen initiatief en nieuwe ideeën. De marketingstagiair verlaat het werk met voldoening, wetende dat hij of zij een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de marketinginspanningen van het bedrijf.

Dit ben jij

✔ Proactief en extravert
✔ Gedreven
✔ Kritisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als financieel adviesbureau gespecialiseerd voor ondernemers en er werken 35 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel tijdens werktijd en informeel daarbuiten! De vrijdag wordt bijvoorbeeld altijd geëindigd met een leuke borrel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
20+ medewerkers
mood
Jong en dynamisch
local_bar
Gezellige borrels!