Ik zoek een…
in

Waar wil jij een marketing stage?

Stage Marketing

Wil jij een held worden in Marketing én ben je dus opzoek naar een stage in Marketing op hbo- of wo-niveau? Klik niet verder! Op deze pagina hebben wij al onze Marketing stages voor je op een rijtje gezet. Online marketing, Social Media marketing of juist meer de creatieve kant op? Staat je ideale stage marketing er nog niet tussen? Schrijf je dan hier in om de nieuwste marketingstages in direct in je inbox te krijgen.

Hoe wij de perfecte stage marketing voor je zoeken

Om te zorgen dat jij een stage vind die goed bij je past gaan wij persoonlijk met de stagebedrijven in gesprek over de opdracht. Is de opdracht wel uitdagend genoeg, is er genoeg begeleiden op niveau en kan de stagiair veel betekenen voor de organisatie?

Wanneer je reageert op een stagevacature komt er een bericht binnen bij één van onze stagecoaches. Deze ziet dat jij in de stage marketing geïnteresseerd bent en neemt telefonisch contact met je op. In dit gesprek spreken jullie de stage door en geef je aan waar je naar op zoek bent, daarnaast wordt je uitgenodigd om bij ons op kantoor langs te komen voor een kopje koffie voor een intakegesprek. Hierin wordt nog eens goed gekeken of je goed past bij de stage en of dit wel écht is wat je zoekt. Wanneer jullie beiden positief zijn wordt het sollicitatiegesprek gepland!

Mocht zowel jij als het stagebedrijf positief zijn over de match heb je een stage gevonden, gefeliciteerd! Maar om die stage marketing te vinden moet je dus wel door de stages scrollen en aangeven wat je gaaf lijkt, good luck!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.