Stage marketing

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van (online) marketing? Ken jij de piramide van Maslow nog uit je hoofd? Wil jij alles te weten komen over online marketing funnels? Dan hebben wij vast en zeker jouw perfecte stage op het gebied van marketing. Stages bij een internationaal online marketingbureau, influencer marketing bij een mediabedrijf, social media marketing bij een groot mediabureau of een online marketing stage in de modebranche. Voor elk wat thuis.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in matchen van studenten met stageplekken. We weten dus wat er komt kijken bij het uitkiezen van je perfecte stage. Zo zien we dat studenten vaak nog niet exact weten welke kant ze op willen. Wat voor marketing stage ze willen gaan doen (online marketing, meer grafisch, social media marketing) en in welke sector ze aan de slag willen, daarnaast kunnen onze stagecoaches je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is. Wij gaan met jou om de tafel om uit te vogelen wat het best bij je past. Weet je al precies wat je wilt gaan doen? Vertel het ons dan!

Het voordeel van je afstudeerstage Marketing vinden via StudentenBureau

Een groot aantal gave stagebedrijven krijgen het vaak niet voor elkaar om een geschikte en ambitieuze afstudeer stagiair te vinden die past bij een specifieke uitdagingen. Ons team van stageconsultants rijdt elke dag door Nederland om in gesprek te gaan met deze bedrijven en te kijken wat voor type stagiair het best past bij de uitdaging die er op dat moment ligt. Zo zoeken we de perfecte kandidaat voor het bedrijf, en komt de stagiair terecht op een plek waar deze echt het verschil kan maken. Onze service stopt niet wanneer we de match gemaakt hebben, we hebben namelijk ook stagecoaches bij StudentenBureau. Mocht je ergens tegen aan lopen in je stage? Dan kun je altijd bij je stagecoach aankloppen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.