Ik zoek een…
in

Waar wil jij een commercieel stage?

We hebben 59 vacatures voor jou gevonden

Stage Commercieel

Tientallen bedrijven zoeken een studenten met een commerciële mindset voor gave en uitdagende stages. Aanpakkers, studenten die de salesstrategie kunnen optimaliseren, studenten die de commerciële processen nóg verder kunnen optimaliseren. Voel jij je hierdoor aangesproken? Mooi, want voor die tientallen bedrijven hebben wij allen een stagevacature mogen uitschrijven. Die stage vacatures vind je hieronder.

Opdracht zoals marktonderzoek, online marketing, sales, procesoptimalisatie en content creatie. Sectoren zoals Food & Beverage, de creatieve sector, horeca en de evenementenbranche. Organisaties van kleine bedrijven tot multinationals. We have got it all.

Waarom je stage commercieel via StudentenBureau

Bij StudentenBureau hebben we al sinds 1998 ervaring met het matchen van studenten met stages. In deze jaren hebben we genoeg ervaring opgedaan en weten we dus precies wat studenten nodig hebben om gelukkig te zijn met een stage.

Daarom verzekeren wij je van een minimale stagevergoeding van €300,-, zo kun jij het uitgaan en je boodschappen betalen en nog steeds aan het eind van de maand gewoon je huur over maken. Een maximale reistijd van 1 uur vanaf je woonplaats, we vinden het namelijk zonde als jij uren op een dag in de trein of bus moet zitten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de begeleiding tijdens je stage genoeg aanwezig is én op niveau is. Voordat een vacature op onze site terecht komt zijn we persoonlijk bij het bedrijf langs geweest om in gesprek te gaan over de inhoud van de stage en hoe ze jou gaan begeleiden.

Staat je ideale stage er nog niet tussen? Schrijf je dan hier in en ontvang alle relevante stages in je mailbox.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.