Toffe redactionele marketing stage bij ervaren stagebedrijf

Jij gaat werken op de marketingafdeling bij een landelijke redactie

Dit ga je leren

Zoek jij een zeer diverse stage richting marketing en communicatie per september 2024? Lees dan snel verder!

Jij krijgt alles te weten over hoe het is om te werken bij een Nederlandse redactie. Dit bedrijf publiceert in Nederland diverse magazines en zoeken iemand die kan meewerken! Je krijgt meer te leren over hoe het er aan toe gaat op een redactie en komt in een jong en dynamisch team.

Het bedrijf verwacht dat je 4 dagen in de week beschikbaar bent voor het bedrijf. Daarnaast zijn er meerdere stagiaires actief, dus je hebt de mogelijkheid je aan elkaar op te trekken. Zoek elkaar op en zorg voor regelmatig contact, op die manier haal ook jij het meeste uit de stage!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat verantwoordelijk zijn voor de online campagnes! Je gaat van A tot Z alles regelen, denk aan sponsors zoeken, teksten schrijven, lezers helpen en een leuk thema bedenken! Er zijn per maand meerdere acties dus je hebt genoeg te doen.

Denk hierbij onder andere aan;
- Ontwikkelen, uitvoeren, coördineren van online campagnes en prijsvragen voor diverse websites. Hiervoor zal je veel contact hebben met partners.
- Schrijven van teksten voor de promotiepagina’s in print en campagnes online
- Contact met vormgevers, webredactie en extern bureau voor opmaak van de pagina’s en opzetten online campagnes
- Ondersteunen afdeling marketing op het gebied van abonneewerving, losse verkoop en evenementen

Kortom; veel telefonisch contact (waar mogelijk ook contact in persoon), afgewisseld met marketingtaken.

Dit ben jij

• Ondernemend, zelfstandig en enthousiast
• Communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken
• Goed kunnen omgaan met deadlines
• Affiniteit met online is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een uitgeverij en er werken 75 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Er zijn verschillende afdelingen zoals: marketing, redactie, communicatie en design.

Je komt te werken op de marketing afdeling. Zij houden zich bezig met alles rondom het verkrijgen van nieuwe abonnees, advertenties en evenementen.

Ook werken wij al jarenlang samen met deze organisatie. Dit bedrijf heeft dus zeer goede ervaring met hbo-studenten in stages en afstudeerstages. Je kan rekenen op zeer goede begeleiding. Tot slot is het bedrijf prima te bereiken met het openbaar vervoer.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je krijgt je eigen projecten!