Meewerkstage Customer Analysis en Anti Money Laundering

Je gaat aan de slag met het uitvoeren van customer analysis en anti money landering van huidige en nieuwe klanten

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een meewerkstage en lijkt het jou interessant om een kijkje te nemen binnen een grote internationale bank? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stage bedrijf is een grote internationale bank waar ze zich met name met corporate finance bezig houden. Aangezien de werkomgeving internationaal is en er mensen met veel verschillende nationaliteiten werkzaam zijn is het belangrijk dat je goed Engels spreekt.

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het uitvoeren van customer analysis. Customer analysis bij een grote bank omvat het proces van het analyseren van klantgegevens en -gedrag om een diepgaand inzicht te verkrijgen in de klanten van de bank. Deze analyse helpt banken bij het nemen van geïnformeerde beslissingen met betrekking tot risicobeheer, productontwikkeling, marketingstrategieën en klantenservice.

Naast de customer analysis ga jij aan de slag met anti money laundering. Het doel van AML-maatregelen is om te voorkomen dat financiële instellingen onbedoeld betrokken raken bij criminele activiteiten, de integriteit van het financiële systeem te handhaven en samen te werken met autoriteiten om witwassen en financieren van terrorisme effectief te bestrijden. Juridische kennis kan hierbij zeker van pas komen.

Bij zowel Anti-Money Laundering (AML) als Customer Analysis bij een bank komen verschillende werkzaamheden aan bod, waar jij tijdens jouw stage verantwoordelijk voor zal zijn.

Benieuwd naar meer informatie of in een sollicitatie? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag met een kopje koffie en bekijkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen. In jouw stage staat je eigen leerproces centraal. Binnen deze organisatie werken veel 'grote jongens' met afgeronde masters en veel werkervaring. Er is dus voldoende ervaring aanwezig en er zijn veel mensen die jou kunnen helpen in je aankomende carrière. Tegelijkertijd zijn er ook veel nieuwe jonge collega's werkzaam, waardoor de sfeer erg positief en enthousiast is.

Dit ben jij

✔ Je volgt een juridische of finance opleiding
✔ Je beheerst de Engelse taal zeer goed
✔ Je bent gestructureerd, ambitieus, gedreven
✔ Je woont op max. 45 minuten van station A'dam Zuid

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief is een grote Internationaal opererende bank en er werken op de Nederlandse vestiging ongeveer 100 medewerkers. Over de gehele bank genomen zijn dit er echter duizenden.

Je komt te werken op de afdeling credit control. Hier werken mensen van verschillende nationaliteiten. Verder is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer en ontvang je een goede stagevergoeding a 400 euro.

* Je ontvangt meer informatie wat betreft de organisatie, wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
250+ medewerkers
mood
Ambitieus en relatief formeel
local_bar
Locatie Zuidas en deelnemen aan cursussen!