26 marketing afstudeerstages in Utrecht voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Utrecht

Je bent aan het zoeken naar een toffe marketing afstudeerstage in Utrecht. Daar kunnen wij jou bij helpen! Onderstaand vind je namelijk een overzicht van alle toffe marketing afstudeerstages in Utrecht die wij voor je klaar hebben liggen. Natuurlijk bieden wij alleen marketing afstudeerstages aan die op HBO of WO waardig niveau zijn.

Jouw marketing afstudeerstage in Utrecht snel gevonden

Naast het bieden van HBO en WO waardige afstudeerstages, vinden wij het ook belangrijk dat jouw begeleider vanuit het bedrijf een HBO of WO achtergrond heeft. Hierdoor is het voor jou mogelijk om alle vragen te stellen die in je op komen! Natuurlijk bieden we jou ook die mogelijkheid om begeleiding vanuit StudentenBureau te krijgen. Hier zijn we lekker flexibel in: als jij even kort wil bellen, Whatsappen, Skypen of mailen omdat je iets niet snapt, is dit zeker mogelijk! Bovendien garanderen wij een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Dit bedrag kan niet lager uitvallen en misschien zelfs hoger indien jij goed kan onderhandelen!:) Stel dat je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Onze lieftallige accountmanagers beantwoorden je vragen graag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.