Online marketing stage bij bedrijf dat 140 jaar bestaat

Tijdens jouw stage ga je met jouw kennis de online marketing activiteiten van dit bedrijf naar een nieuw niveau brengen. Jij hebt de kennis en zal ze meenemen in de mogelijkheden die er zijn.

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing. Momenteel wordt er veel business via businessclubs, telemarketing en sponsoring binnen gehaald. Ook hebben ze een marketingbureau ingehuurd die momenteel succesvol voor hun klanten op de stoep zet. Dit willen ze langzaam maar zeker in huis gaan doen en zoeken daar nu een stagiaire voor, jij dus!

Jij zal als stagiaire veel verantwoordelijkheden en vrijheid krijgen om je werk te doen. Je gaat je onder andere bezig houden met:
- De content kalender, jij mag hiervoor ook de foto's en films zelf maken en bewerken.
- Daarnaast ga je ook SEO en SEA optimalisatie doen, de schrijver van de teksten hebben ze al in dienst maar dat mag je overnemen
- Website onderhoud
- Het schrijven/optimaliseren en maken van de nieuwsbrieven
- De marketingdatabases bijhouden en bijwerken

Jij zal als stagiaire de leiding gaan nemen op het gebied van marketing. Denk jij dat je dit kan en dat jij hier klaar voor bent? Reageer dan snel want dan kunnen deze heren jouw hulp goed gebruiken!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Dit ben jij

- Affiniteit met content creëren
- Ondernemend / initiatief nemend
- Niet lullen maar poetsen
- Kan tegen een stootje
- Zelfverzekerd, sterk in je schoenen staan
- Commercieel gerichte instelling

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het printen en er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig. Je moet niet verbaasd opkijken als er af en toe een slechte grap of foute opmerking door het kantoor heen vliegt. Jij zal samen gaan werken met de eigenaar van het bedrijf. Hij zal je verder helpen met alle informatie, systemen en andere voorzieningen die er zijn. Daarnaast krijg je ook direct contact met hun huidige marketingbureau, je krijg dus begeleiding van echte marketeers!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding van 400 euro per maand. Reizen naar kantoor met het openbaar vervoer is mogelijk maar ik raad het af. Een eigen auto en/of scooter is dus wel handig om te hebben.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
informeel, gezellig en met veel humor