14 marketing stages in Rotterdam voor jou gevonden

Stage marketing Rotterdam

Je zoekt een marketing stage in Rotterdam. Dan is het goed dat je bij ons terecht bent gekomen! Want al sinds 1998 helpen wij studenten met het vinden van de leukste marketing stages in Rotterdam (en de rest van Nederland). Zo hebben we veel ervaring met waar stagebedrijven op letten tijdens je sollicitatie en geven we je hier tips en trucs over. Zoeken naar een marketing stage in Rotterdam? Dat doen we samen.

Jouw marketing stage in Rotterdam snel gevonden

Hieronder vind je een lijst met alle marketing stages in Rotterdam (en omstreken). Schrijf je gratis en vrijblijvend is, daarna kun je gemakkelijk reageren op de marketing stage die jij interessant vindt. Verwacht daarna een belletje van je stagecoach vanuit StudentenBureau. Hij of zij loopt met jou door je wensen en eisen heen en samen kijken jullie naar de mogelijkheden. Pas je goed bij het stagebedrijf? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Voor het gesprek voor je stage helpen wij je met de voorbereiding. Ben je achteraf enthousiast? Dan is je marketing stage in Rotterdam zo gevonden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.