Stage sales representative per september

Per september ga jij verschillende commerciële taken oppakken

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een toonaangevend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van unieke afzuigkappen. Met een eigen ontwerpfilosofie onderscheiden zij zich. De producten zijn te vinden in keukenzaken, op beurzen en worden verkocht aan klanten in Engeland, Ierland, België, Luxemburg en Nederland.

Als commerciële student speel je een essentiële rol in het ondersteunen van de directie en het bevorderen van sales. Je werkt nauw samen met de manager en bent betrokken bij verschillende aspecten van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor verschillende marketing en sales gerelateerde taken zoals het bedenken van nieuwe prijzen, het ontwikkelen van brochures, strategische planning en productontwikkeling.

Belangrijk is dat je zelfstandig en zelfverzekerd bent, je bent niet terughoudend. Deze eigenschappen maken je een ideale kandidaat voor een rol als junior accountmanager of sales representative, waarbij je de weg op gaat om nieuwe klanten te bezoeken en op beurzen te staan. Deze rol vereist een proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden om succesvol nieuwe zakelijke kansen te identificeren en te benutten.

Zo ziet jouw dag eruit

Taken die jij gaat uitvoeren:
- Bevorderen van sales
- Actief deelnemen aan beurzen
- Klantbezoeken

Dit ben jij

✔ Je bent communicatief sterk
✔ Je bent ondernemend
✔ Je bent enthousiast

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de productie en verkoop van keukenapparatuur en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers