Stage marketing en communicatie meewerken

Meewerken op het gebied van marketing en communicatie

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage op het gebied van marketing en communicatie krijg je de kans om allerlei boeiende taken op te pakken. Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve marketingacties, het beheren van sociale media voor het stagebedrijf, het ontwerpen van aantrekkelijke leaflets, posters, flyers en andere huisstijlmaterialen, evenals het schrijven en plaatsen van boeiende content op de website. Daarnaast zul je je bezighouden met het organiseren van evenementen en het creëren van blogs, persberichten en nieuwsberichten. Verder maak je deel uit van verschillende onderzoeken, waaronder klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek, en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages. Kortom, een dynamische en veelzijdige stage waarin je volop de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al schitteren als stagiair met een belangrijke rol in marketing en communicatie binnen dit bedrijf? Jouw frisse perspectief is van onschatbare waarde, want jij bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Je zult niet alleen achter je bureau zitten, maar ook actief aanwezig zijn tijdens de evenementen die jij organiseert. Met jouw inzet zorg je ervoor dat het stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van social media, het bedenken en uitvoeren van doeltreffende marketingacties, en je laat je creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van pakkende posters en boeiende blogs. Kortom, als stagiair ben jij de drijvende kracht achter de groei van het bedrijf!

Dit ben jij

✔ Creatief
✔ Commercieel
✔ Je volgt een studie binnen het marketing werkveld

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de farmaceutische industrie en er werken 100+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leerzame stage