Afstudeerstage strategisch marketingplan in de financiële sector

Jij gaat een strategisch marketingplan uitwerken voor een snel groeien bedrijf in de financiële sector.

Dit ga je leren

Geïnteresseerd in een afstudeerstage waar jij impact kan maken? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf op zoek naar een gedreven marketingafstudeerder die interesse heeft in online marketing en strategieontwikkeling. Tijdens deze stage krijg je de kans om zowel praktijkervaring op te doen als aan je scriptie te werken. Je gaat drie dagen per week meewerken aan marketingactiviteiten en relatiebeheer en twee dagen besteden aan je onderzoek. Tijdens je stage zal je een marketingcommunicatieplan ontwikkelen voor het bedrijf, waarin je beschrijft hoe ze op lange termijn zichtbaar kunnen worden bij de doelgroep. Tot op heden was hier nog geen focus op, maar gezien de groeiambities van het bedrijf is het nu van groot belang.

Je voornaamste taken tijdens de meewerkdagen zullen bestaan uit het creëren van content, met name voor LinkedIn en de website. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij het analyseren van de content en het identificeren van verbeterpunten. Op deze manier leer je hoe je de volgende keer nog effectievere marketinginspanningen kunt leveren. Gezien het bedrijf werkt met vertrouwelijke informatie, is een grondige inwerkperiode essentieel. Hier zal dan ook voldoende tijd aan worden besteed, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Voorwaarden:
• Competenties: We verwachten dat je een sterke interesse hebt in marketing en affiniteit hebt met strategieontwikkeling.
• Opleiding: Je volgt een marketing gerelateerde opleiding, zoals Communicatie, Commerciële Economie, Business Studies of Ondernemerschap & Retail Management.
• Toekomstperspectief: Bij goed presteren bestaat er mogelijkheid op een mooie startersfunctie binnen het bedrijf.
• Het kantoor van het stagebedrijf is goed bereikbaar vanaf Leiden Centraal Station.
• De stagevergoeding bedraagt €400,- per maand.

Jouw toekomstige stagebedrijf is al jaren actief op het gebied van financieel advies en verzekeringen. Er werken +- 10 medewerkers en de sfeer is informeel. Na een gesprek met het team zul je de impact van hun werk zeker waarderen.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Naast de marketingactiviteiten krijg je voldoende tijd en ruimte om aan je scriptie te werken. Je kunt je verdiepen in relevante literatuur, data verzamelen en je bevindingen verwerken in het marketingcommunicatieplan. Je begeleider staat altijd klaar om je te ondersteunen en te voorzien van waardevol advies, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in het vakgebied.

Dit ben jij

✅ Affiniteit met marketing, ervaring is een pré!
✅ Volgt een commerciële opleiding
✅ Ondernemende instelling
✅ Mogelijk aanblijven in de vorm van een vaste functie!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de financiële sector en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's