Wordt Anouk stagiair van het jaar 2023?

Volgens Xavier van ONETD moet Anouk de Stagiair van het jaar 2023 worden. Waarom? Dat lees je hieronder!

Wordt Anouk stagiair van het jaar 2023?

Kun je Anouk in het kort voorstellen?
"Maak kennis met Anouk Evertzen, een avontuurlijke 23-jarige geboren in het rustige Twente. Anouk besloot om als onderdeel van haar studie Bedrijfskunde aan het begin van 2022 naar Zuid-Korea te vertrekken voor een minor aan Kyung Hee University. Tijdens haar minor in Zuid-Korea besloot ze om een afstudeerstage te zoeken in Amsterdam en daarmee, bij terugkomst het rustige Twente te verruilen voor de bruisende stad. Een nieuwe omgeving en nieuwe mensen; daar krijgt ze energie van. En de afstudeerstage? Die vond ze bij ONETD, en daar zijn wij ontzettend blij mee!"

LlW7OJLpv5s6DnXqY8FZquAphnNJdi5g0A9K6m1S.png

Waarom is Anouk anders dan andere stagiairs?
"Anouk Evertzen is leergierig, zeer proactief, gedreven en communicatief vaardig. Al deze eigenschappen heeft zij consistent en sterk getoond tijdens haar stage, tijdens de uitvoering van haar projecten: Campus Recruitment, Learning & Development en Recruitment. Ook heeft zij legendarische teamuitjes georganiseerd, interactieve vrijmibo’s en bijgedragen aan de ontwikkeling en motivatie van haar collega’s. Dit allemaal in een stageperiode van 5 maanden. Anouk heeft haar stage-ervaring succesvol omgezet in een vaste aanstelling als Accountmanager bij ONETD!"

Aan welk project/projecten heeft Anouk gewerkt?
"Campus Recruitment: Ze heeft de behoeften van HBO-afstudeerstagiairs in kaart gebracht zodat wij daar gericht op kunnen inspelen.

Learning & Development: Anouk is proactief aan de slag gegaan met de leerbehoefte van het team, door een passend proces te ontwerpen, implementeren en uit te voeren.

Teamuitjes: Vrijwillig is zij het teamuitjescomité begonnen, ONETD gaat elke 6-8 weken op teamuitje. Het teamuitjescomité zorgt voor legendarische activiteiten!"

Waarin is Anouk gegroeid tijdens de stageperiode?
"Anouk is gegroeid in communicatieve vaardigheden, een echte ‘must have’ in haar rol. Ze is gegroeid in ervaring, kennis en kunde en komt daardoor ook erg zelfverzekerd over in communicatie. Wij zien Anouk als iemand die écht impact maakt en daarbij ook een team op sleeptouw neemt."

depo53I4aZLBqE7aMwUJzJSYWhOeGeNfEQVuaBye.jpg

Kun je een leuk voorbeeld noemen waaruit blijkt dat Anouk een echte topper is?
"Anouk schroomt niet voor complexe vraagstukken, als het even kan."

Waarom is Anouk de allerbeste van 2023?
"De algehele omschrijving beschrijft al waarom wij Anouk hebben genomineerd! De kers op de taart is dat Anouk na een succesvolle stageperiode haar vaste plek bij ONETD heeft gevonden en hier verder kan groeien."

Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!