Wordt Floris stagiair van het jaar 2023?

Volgens Lale van Carcollect moet Floris de Stagiair van het jaar 2023 worden. Waarom? Dat lees je hieronder!

Wordt Floris stagiair van het jaar 2023?

Kun je Floris in het kort voorstellen?
"Na het afronden van de MBO opleiding junior accountmanager, is Floris verder gegaan naar Avans Hogeschool waar hij nu de opleiding Commerciële Economie volgt. Hier heeft hij de minor Digital Nomads succesvol afgerond.

Floris heeft een passie voor Automotive en in de weekenden vind je hem regelmatig bij NAC Breda. Daarnaast is hij een echte Bourgondiër en zijn er dus maar weinig restaurants waar hij nog niet geweest is. Ohja, en voordat we het vergeten: Floris houdt wel van een beetje gezelligheid en is dus ook regelmatig te vinden in de binnenstad van Breda voor een drankje. Of twee… 😉"

oRDHEFK2XYIPfhivdBvP6vEuAVrsn2d6L6jSjPFU.png

Waarom is Floris anders dan andere stagiairs?
"Floris heeft oog voor een ander. Hij zorgt dat zijn eigen werkzaamheden worden uitgevoerd, maar is ook bereid om anderen te ondersteunen en te helpen. Hij heeft geen moeite met het ontvangen van feedback en probeert dit altijd mee te nemen om zichzelf te verbeteren. De passie die hij heeft voor automotive en voor mensen weet hij goed te combineren door zichzelf te blijven en écht te luisteren naar de ander."

Aan welk project/projecten heeft Floris gewerkt?
"Floris is onderdeel van de commerciële afdeling bij CarCollect. Hier heeft hij veel klantcontact. Zo is hij meerdere keren mee geweest naar salesgesprekken bij de klant en staat hij klanten telefonisch te woord om zo een bijdrage te leveren aan het commerciële resultaat.

Daarnaast heeft hij ook meegelopen bij de marketingafdeling waar hij een blog heeft geschreven die hoog scoort in de zoekresultaten! Voor de afdeling operations is Floris ook actief op social media en schittert hij regelmatig op onze TikTok en in onze aftermovie."

VweMOqhvt8oMetZE8uRhZ2QDFcSjqSJb73Uh6ySe.png

Waarin is Floris gegroeid tijdens de stageperiode?
"Wij merken dat Floris steeds meer ontdekt waar zijn interesses en kwaliteiten liggen. Hierdoor krijgt hij steeds meer zelfvertrouwen. Dit zorgt ervoor dat hij vanuit zijn eigen kracht en met een gezonde brutaliteit een werkwijze ontwikkelt zonder zichzelf kwijt te raken."

Kun je een leuk voorbeeld noemen waaruit blijkt dat Floris een echte topper is?
"Floris voelt goed aan wanneer het tijd is voor een geintje en wanneer er focus nodig is. Dit zorgt voor leuke interactie met collega’s en klanten. Maar het beste voorbeeld is toch wel zijn debuut tijdens het teamuitje waar Floris als volwaardig zanger het podium op ging om een nummer te zingen. Dat vergeten we nooit meer!"

Waarom is Floris de allerbeste van 2023?
"Floris is gemotiveerd en gefocust. Hij heeft een duidelijk doel en weet wat hij wil. Dit zorgt voor veel zelfstandigheid en een constante drive om voor het beste resultaat te gaan. Vanaf de eerste dag is Floris onderdeel van het team. Hij neemt actief deel aan de dagelijkse werkzaamheden en geeft feedback aan collega’s. Daarnaast heeft hij zelfspot en weet dit op de juiste momenten in te zetten."


Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!