Wordt Luc stagiair van het jaar 2023?

Volgens Myrthe van Offerte.nl moet Luc de Stagiair van het jaar 2023 worden. Waarom? Dat lees je hieronder!

Wordt Luc stagiair van het jaar 2023?

Kun je Luc in het kort voorstellen?
"Luc is een vriendelijke, nieuwsgierige en leergierige jongen van 20 jaar. Hij zit nu in zijn 3e jaar Bedrijfskunde aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Woonachtig in Veenendaal speelt hij elke zaterdag links voorin bij het eerste voetbalteam van de lokale voetbalclub waar hij alles op alles zet om zijn team naar de overwinning te helpen. Luc is een harde werker, naast zijn studie en werkzaamheden bij Offerte.nl werkt hij 20 uur per week bij Van Der Valk, waar hij zijn vriendinnetje heeft ontmoet. De vrije tijd die hij over heeft in zijn vrij volle agenda spendeert hij graag met haar."oBoj5awVjPQNiK0k7LQKxvvcJPNM02nZeG4B01j9.jpg

Waarom is Luc anders dan andere stagiairs?
"Luc is vanaf het begin af aan pro-actief geweest. Bij elke afdeling waar hij werkzaam is geweest, heeft hij mogelijkheden gezien om processen te verbeteren, zijn eigen prestaties te verbeteren en altijd iets te leren. Luc pakt elke uitdaging die hem aangereikt wordt met twee handen aan. Daarnaast is Luc niet bang om zich open te stellen en te spreken over de dingen die hij lastig vindt of waar hij tegenaan loopt. Hierdoor kan hij gemakkelijk hulp accepteren en snel stappen maken. Luc is daardoor anders dan anderen; zeer gedreven maar niet bang om fouten te maken."

Aan welk project/projecten heeft Luc gewerkt?
"Luc is begonnen op de equivalent van onze klantenserviceafdeling, de Quality Assurance. Hierna is hij werkzaam geweest op het gebied van partnerrelatie management, sales, new business, marktonderzoek. Hij heeft Offerte.nl uitgespeeld!"

Waarin is Luc gegroeid tijdens de stageperiode?
"In de eerste plaats in vaardigheden. Hij heeft geleerd om telefonisch contact te onderhouden met klanten en partners en om salesgesprekken te voeren. Iets dat telefonisch toch altijd anders is dan als je recht tegenover iemand zit. Daarnaast is Luc gegroeid in zelfvertrouwen en in zijn professionele houding. Hij weet zich op te stellen als een serieuze zakelijke gesprekspartner, zowel naar collega's toe als tegenover zakelijke partijen. Daarnaast heeft hij diverse processen verbeterd, projecten geïnitieerd en heeft met zijn bevindingen het bedrijf helpen groeien."

Kun je een leuk voorbeeld noemen waaruit blijkt dat Luc een echte topper is?
"Luc realiseerde zich dat de manier waarop wij onze partners rangschikken veel partners buitenspel zet, waardoor wij behoorlijk veel omzet mislopen. Hij heeft een manier bedacht om de rangschikking te herzien waarmee hij alle partners een eerlijkere kans kon geven, onze klanten sneller in contact kan brengen met lokale aanbieders in plaats van landelijk waardoor de tevredenheid toenam en zo ook onze omzet. Luc heeft zelfstandig in 6 maanden tijd een omzet gegenereerd van meer dan €7000!"

Waarom is Luc de allerbeste van 2023?
"Hij heeft een sterk aanpassingsvermogen, veel zelfstandigheid, pakt zaken vliegensvlug op en door zijn gedrevenheid maakt hij snel stappen. Luc is een keiharde werker, zoals beschreven werkt hij naast school en stage ook nog 20 uur per week bij Van Der Valk. Hij is vriendelijk, bescheiden en als een vis in het water in ons bedrijf. Hij zou zichzelf nooit voor zoiets aanmelden, maar hij verdient het dubbel endwars. Hij heeft na het afronden van de stage periode besloten dat hij nog niet was uitgeleerd bij ons. Hij heeft in overleg met zijn school geregeld dat hij zijn volgende lessenblok ook bij Offerte.nl kanvolbrengen. Hij kan zijn vakken koppelen aan de werkzaamheden die hij hier doet en is inmiddels bezig met een nieuw onderzoek om verder te bouwen aan onze organisatie. Hier zijn wij ontzettend blij mee, deels omdat we weten dat er goede inzichten uit gaan komen en ook omdat we heel blij zijn dat Luc nog even bij ons blijft!"

Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!