Wordt Pieke stagiair van het jaar 2023?

Volgens Tamara van Crowe Foederer moet Pieke de Stagiair van het jaar 2023 worden. Waarom? Dat lees je hieronder!

Wordt Pieke stagiair van het jaar 2023?

Kun je Pieke in het kort voorstellen?
"Pieke is 21 jaar, woont in Weert en studeert HRM aan Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze heeft diverse hobby’s waaronder hockey op hoog niveau bij MOP dames 1. Dat gaat gepaard met gezellige feestjes waar ze een graag geziene gast is. Dat mag de topprestaties echter niet in de weg staan. Naast dit alles werkt ze in de bediening bij de Bout in Soerendonk. De moeite waard om een keer te gaan eten!"

Gc2FWIuu4iG7tKIvUkq9naw0SAjcX3fFoGsN75bx.jpg

Waarom is Pieke anders dan andere stagiairs?
"Pieke past heel goed in het team van Crowe Foederer, zowel zakelijk als persoonlijk gezien. Ze is voor ons meer een collega dan een stagiaire. Ze is communicatief sterk en weet haar mannetje te staan op alle niveaus in de organisatie. De complimenten voor haar uit de organisatie zijn niet meer op twee handen te tellen."

Aan welk project/projecten heeft Pieke gewerkt?
"Vanaf het begin heeft ze zich ingezet voor het Campus Recruitment en hier haar eigen draai aan gegeven. Ze is hiermee op verschillende punten uit haar comfortzone gestapt en is de uitdaging aangegaan, bijvoorbeeld door te presenteren voor een grote groep en het geven workshops. Daarnaast is ze een representatieve vertegenwoordiging voor ons kantoor op bedrijvenmarkten en events voor studenten."

Waarin is Pieke gegroeid tijdens de stageperiode?
"Toen Pieke net binnen kwam was ze ietwat gereserveerd en bescheiden. Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot een volwaardig lid van ons recruitment/HR team. Ze heeft voor zichzelf wat drempels genomen en durft echt zichzelf te zijn. Als stagebegeleiders zien we de ontwikkeling die ze doorgemaakt heeft van hr-student naar hr-professional."
fwRmP6jEZepjBgzYiklsTPAt7hOgtwHnYPtw1vhK.png

Kun je een leuk voorbeeld noemen waaruit blijkt dat Pieke een echte topper is?
"Volgens mij zeggen bovenstaande antwoorden al genoeg over ons enthousiasme voor deze topper. Om nog een extraatje toe te voegen: ze heeft onlangs een presentatie gerockt voor meer dan 150 personen. En niet te vergeten, ze heeft ervoor gezorgd dat we met het hele team onze carnaval voor 2023 konden starten bij 3 uurkes vurraf van Omroep Brabant!"

Waarom is Pieke de allerbeste stagiair van 2023?
"Als jullie nu nog niet overtuigd zijn dan kom maar een keer bij ons op de koffie! Pieke is the best en we zijn supertrots op haar!"

Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!