Wordt Terry stagiair van het jaar 2023?

Volgens Victor van Reduses moet Terry de Stagiair van het jaar 2023 worden. Waarom? Dat lees je hieronder!

Wordt Terry stagiair van het jaar 2023?

Kun je Terry in het kort voorstellen?
"Terry Verhoef is een vlotte, sportieve, vrolijke dame van 20 jaar. Ze heeft een afstudeerstage aan de IVA business school bij ons, Reduses, doorlopen, waarin ze een salesplan heeft opgesteld voor institutionele beleggers."

Waarom is Terry anders dan andere stagiairs?
"Terry heeft een enorme intrinsieke motivatie om datgene wat ze doet, heel goed te doen. Net als andere jonge mensen van haar leeftijd weet ze misschien niet precies welke kant ze op wil, maar dat weerhoudt haar er niet van om bewuste keuzes te maken en die vol overtuiging na te volgen. Ze is enthousiast en open minded en die houding combineert ze met een drive om te presteren. Dat is een hele mooie combinatie."

Aan welk project/projecten heeft Terry gewerkt?
"Een salesplan voor institutionele beleggers."

Waarin is Terry gegroeid tijdens de stageperiode?
"Terry heeft geleerd om een technische werkomgeving te waarderen en haar eigen onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde daarin te zien. Het vinden van je eigen toegevoegde waarde, in welke werkomgeving dan ook, is een heel belangrijke les."

Kun je een leuk voorbeeld noemen waaruit blijkt dat Terry een echte topper is?
"We hebben een collega die imker is. Toen Terry daar achter kwam en bezig was met de organisatie van ons netwerkevent kwam ze op het originele idee om de honing van onze collega als relatiegeschenk aan de bezoekers van ons netwerkevent mee te geven, in combinatie met een “bedankt” kaartje vol bloemzaadjes. Supertof!"

Waarom is Terry de allerbeste van 2023?
"Ze is mens, ze ziet mensen. Ze ziet de zon schijnen, en ze straalt zelf ook."

uXB8LWUZNIqxIDSii8xgRlnEF1Ch2LimnvTVrUin.jpg

Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!