Social Deal als stagebedrijf van het jaar 2023?

Dit is waarom zij deze titel naar eigen zeggen, verdienen!

Social Deal als stagebedrijf van het jaar 2023?

Social Deal is één van de genomineerde stagebedrijven van 2023. Maar waarom moeten zij Stagebedrijf van het jaar 2023 worden? Dat leggen ze hieronder uit.

Kun je in het kort wat vertellen over Social Deal?
"Social Deal is het snelst groeiende kortingsplatform met té gekke deals! Ons motto is iedere dag genieten en dit is ook wat wij doen als Social Deal Family, we combineren werk met plezier. Ons gloednieuwe kantoor in hartje 's-Hertogenbosch combineert comfort met efficiëntie en zorgt ervoor dat jij een fijne werkplek hebt. Fun fact: De eigenaren van Social Deal, Bart en Rens, hebben dit succesvolle platform opgezet in hun studententijd. Dus wie weet leer jij hier wel de ins en outs van het vak en zien wij jou over 10 jaar ook knallen met je eigen bedrijf. ;)"

06FoViRpZWnANRa3D7qdkkAftM0GcjMPI28Ky9cf.jpg

Met hoeveel stagiair(e)s werkt Social Deal?
"Op dit moment heeft Social Deal 16 stagiair(e)s die op 8 verschillende afdelingen meelopen. Deze stagiair(e)s hebben naast hun werkzaamheden op de afdelingen een gezamenlijke verantwoordelijkheid: het creëren van het Social Magazine vol leuke weetjes over collega’s, heerlijke recepten en de leukste Spotify-afspeellijsten, geheel in thema. Zowel meewerk- als afstudeerstagiair(e)s zijn welkom om alle kneepjes van het vak te leren."

Wat maakt Social Deal onderscheidend/anders dan andere bedrijven?
"In de fijne 'wij'-sfeer van Social Deal zijn de stagiairs écht onderdeel van het team. Je bent als stagiair(e) erg betrokken en je wordt meegenomen in alle dagelijkse taken en meetings. Op die manier ervaar je hoe het is om te werken bij Social Deal. Naast deze betrokkenheid is er ook een gratis lunch voor stagiair(e)s. Daarnaast heb je als stagiair(e) ook toegang tot het Dealmakers Playbook. Dit zijn de allertofste deals speciaal voor medewerkers, helemaal gratis. Van sportlessen, tot proeverijen en van massages tot workshops. Het draait hierbij om teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ontspanning."

Wat doet Social Deal aan het onboarden van stagiairs?
"Ons HR team is dagelijks bezig met het aantrekken van de allerbeste stagiair(e)s. Ook is Social Deal aanwezig op verschillende kanalen zoals onze eigen vacaturepagina, LinkedIn, Indeed, Facebook en Instagram. Hierbij focussen we op het laten zien van ons employer brand, om natuurlijk te laten zien hoe leuk het is om bij Social Deal te werken. Daarnaast gaan wij ook naar stagemarkten op diverse scholen om studenten te spreken over de verschillende mogelijkheden voor hen. Wanneer je start, krijg je als stagiair(e) een op maat gemaakt inwerktraject met een buddy die zich ontfermt over jou. Ook krijg je in de eerste weken een startersborrel met een quiz om jouw medestagiair(e)s te leren kennen. Met een hapje en drankje gaat dat toch wat makkelijker. ;)"
Waarom kun je als stagiair(e) zoveel leren bij Social Deal?
"Doordat Social Deal continu bezig is met verbeteren en ontwikkelen, kan je hier als stagiair(e) je vakkennis uitbreiden en veel leren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als je een plek zoekt om te leren, creëren, genieten én inspireren is Social Deal voor jou de perfecte stageplek. Door de afwisseling in het werk, is geen stagedag hetzelfde."
Waaruit blijkt dat Social Deal echt oog heeft voor de stagiair(e)s?
"Social Deal heeft veel fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen werknemers en stagiair(e)s. Ook is er uiteraard een goede stagevergoeding vastgesteld en worden er uitgebreide kennissessies georganiseerd om de stagiair(e)s breed op te leiden. Wil je een keertje meekijken bij een andere afdeling? Dat is geen probleem! Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en na je stageperiode te blijven hangen bij Social Deal."
uLnkVeLGnnAJ0V0cDJuxDBBfZSkqCEUDu8BQvMXb.jpg
Waarom moet Social Deal stagebedrijf van het jaar 2023 worden?
"Social Deal behandelt stagiair(e)s met veel respect en beloont de inzet royaal door middel van het bieden van vernieuwing, gezelligheid en vertrouwen. Door de talloze doorgroeimogelijkheden en leermomenten is Social Deal voor onze stagiair(e)s sowieso al het stagebedrijf van het jaar 2023. In onze bruisende blauwe bubbel is plaats voor talent in alle vormen en maten."Social Deal is eerder twee keer door Indeed uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland, het zou fantastisch zijn als wij nu ook deze titel in de wacht kunnen slepen.

Meer lezen over de andere stagiairs en stagebedrijven? Of meer lezen over de Dag van de stagiair? Klik hier!

We werken samen met bedrijven als

Aan de slag bij Etos
Aan de slag bij Fatboy
Aan de slag bij Leger Des Heils
Aan de slag bij ABN AMRO