Afstudeerstage marketing Nijmegen

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Nijmegen. Goed om je hier te zien! Al sinds 1998 helpen wij HBO en WO studenten met het vinden van de tofste marketing afstudeerstages in Nijmegen. Je kan hieronder alvast rustig door de lijst met marketing afstudeerstages die wij beschikbaar hebben in de regio Nijmegen heen scrollen. Staat jouw afstudeerstage er even niet tussen? No problemo, iedere week komen meer dan 50 nieuwe afstudeerstages bij. Door je alvast even in te schrijven, kunnen wij je op de hoogte houden van relevante afstudeerstages.

Jouw marketing afstudeerstages in Nijmegen snel gevonden

Voor jou als student is StudentenBureau natuurlijk gratis (dat zal ook altijd blijven). Bovendien zijn de marketing afstudeerstages die wij beschikbaar hebben, altijd van een HBO of WO waardig niveau. Volgens ons is het namelijk belangrijk dat je begeleider vanuit het stagebedrijf ook daadwerkelijk kennis heeft van de afstudeeropdracht die bij jou wordt neergelegd. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met een van onze accountmanagers!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.