Afstudeerstage marketing Eindhoven

Je zoekt een marketing afstudeerstage in Eindhoven. Dan ben je bij ons aan het juiste adres dus fijn dat je ons hebt weten te vinden! Al sinds 1998 helpen wij HBO en WO studenten met het vinden van de tofste marketing afstudeerstages. Jaarlijks zijn dat zo'n 1.500 HBO en WO studenten die wij blij mogen maken met een marketing afstudeerstage in Eindhoven.

Jouw marketing afstudeerstage in Eindhoven snel gevonden

Wat ons onderscheid van een vacaturewebsite, is het persoonlijke contact en de persoonlijke begeleiding die door onze stagecoaches wordt aangeboden. Bij iedere marketing afstudeerstage in Eindhoven die jij op onze website vindt, staat een afstudeerstagecoach weergegeven. Hij of zij zal jou tijdens het solliciteren persoonlijk helpen. Indien je tijdens je afstudeeropdracht hulp nodigt hebt, is dit ook mogelijk. Even Skypen over een onderwerp waar je tijdens de afstudeerstage niet uit komt, een appje, het is allemaal mogelijk! Uit ervaring weten we dat het soms lastig is om een marketing afstudeerstage in Eindhoven te vinden. Door onze hulp in te schakelen wordt het allemaal een stuk gemakkelijker!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.