24 marketing stages in Leiden voor jou gevonden

Stage marketing Leiden

Je bent op zoek naar een marketing stage in Leiden. Dan zijn we blij dat je ons gevonden hebt! Want al sinds 1998 helpen wij HBO en WO studenten bij het vinden van de best passende marketing stages, in Leiden maar uiteraard ook in de rest van Nederland. Doordat we dit werk al een aantal jaar doen, hebben we veel ervaring met de goedkeuring van jouw stage op school. Zo hebben we met onze stagebedrijven de belangrijskte zaken al afgetikt.

Jouw marketing stage in Leiden snel gevonden

Eén van de zaken waar jij je geen zorgen meer om hoeft te maken, is of jouw marketing stage in Leiden wel wordt goedgekeurd door jouw school. Onze marketing stages zijn altijd op niveau, er is HBO (of WO) begeleiding aanwezig binnen het stagebedrijf en ook houden we rekening met het minimaal aantal medewerkers die er binnen een stagebedrijf moeten werken. Hieronder vind je een overzicht met alle marketing stages in Leiden die we op dit moment online hebben staan. Scroll daar maar eens rustig doorheen en kijk wat jou het meeste aanspreekt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.