14 marketing stages in Den Haag voor jou gevonden

Stage marketing Den Haag

Je bent op zoek naar een marketing stage in Den Haag. Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij helpen je namelijk graag bij het zoeken naar de best passende marketing stage in Den Haag. Dit doen we al sinds 1998 dus je zou wel kunnen zeggen dat we hier wat ervaring mee hebben. En die ervaring gebruiken we graag om samen met jou een leuke marketing stage in Den Haag te vinden.

Jouw marketing stage in Den Haag snel gevonden

Bij alle marketing stages die bij ons op de website staan, krijg je altijd minimaal € 300,- stagevergoeding per maand. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je een goede beloning krijgt voor het werk dat jij verricht in je stage. Deze stagevergoeding hebben we vooraf afgesproken met het stagebedrijf, maar kan in overleg natuurlijk ook nog omhoog (maar niet meer naar beneden). Dit is zo één van de randzaken die wij al voor je afgetikt hebben met jouw stagebedrijf. Scroll dus rustig eens door alle marketing stages in Den Haag die we op de website hebben staan.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.