7 marketing afstudeerstages in Tilburg voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Tilburg

Ben jij op zoek naar een marketing afstudeerstage in Tilburg? Ideaal, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het helpen van HBO- en WO studenten bij het zoeken naar een marketing afstudeerstage in Tilburg. Al sinds 1998 helpen wij studenten zoals jij aan de ideale afstudeeropdracht die ook echt bij jou past!

Jouw marketing afstudeerstage in Tilburg snel gevonden

Wij weten dat jij het als student al druk genoeg hebt. Tijdens je marketing afstudeerstage in Tilburg zal het moeilijk worden om ook nog te werken bij je bijbaan. Daar hebben wij rekening mee gehouden: wij werken alleen samen met bedrijven die een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand garanderen. Hoe relaxt is dat? Je hebt aangegeven dat je in Tilburg wil gaan afstuderen, mocht je nog twijfelen aan anderen steden, no problem! Wij bieden natuurlijk marketing afstudeerstages aan door heel Nederland. Mocht op dit moment jouw ideale marketing afstudeerstage in Tilburg ontbreken? Maak je niet druk, iedere week posten wij zo'n 50 nieuwe afstudeerstages op onze website. Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.