Afstudeerstage marketing Breda

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Breda en omstreken. Dat komt goed uit! Hieronder vind je namelijk een overzicht met alle marketing afstudeerstages in Breda en omstreken die we op dit moment al voor je hebben. Misschien staan er volgens jou op dit moment geen leuke vacatures online, no worries! Wekelijks komen er meer dan 50 nieuwe afstudeerstages online. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis en vrijblijvend in te schrijven!

Jouw marketing afstudeerstage in Breda snel gevonden

Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die jou minimaal 300 euro stagevergoeding per maand bieden. Het woord minimaal zegt het al: als je goed kan onderhandelen kan dit bedrag alleen maar hoger uitvallen! Bovendien houden we rekening met de eisen vanuit jouw school bij je marketing afstudeerstage. Zo zorgen we ervoor dat al onze marketing afstudeerstages in Breda HBO of WO begeleiders hebben. Uit ervaring is gebleken dat goede begeleiding vaak helpt bij het behalen van een mooi eindcijfer! Geef hieronder aan welke marketing afstudeerstage in Breda jij interessant vindt. Je bent dan namelijk een stuk dichterbij jouw marketing afstudeerstage in Breda. We gaan dan een sollicitatiegesprek voor je regelen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.