13 communicatie stages in Utrecht voor jou gevonden

Stage communicatie in Utrecht

Je bent op zoek naar een communciatie stage in Utrecht. Al sinds 1998 helpen wij studenten zoals jij met het vinden van de leukste communciatie stages in Utrecht. En dat vinden we zelf ook leuk! Samen met jou kijken we wat jij belangrijk vindt in je stage. Waar wil jij je in ontwikkelen? En wat voeg jij toe aan een stagebedrijf? Zo kijken we welke communicatie stages in Utrecht we al beschikbaar voor je hebben.

Jouw communciatie stage in Utrecht snel gevonden

Als we jouw wensen in kaart hebben gebracht en we hebben een leuke communciatie stage in Utrecht voor je, dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Omdat je bij ons altijd een persoonlijke stagecoach krijgt, hoef je het solliciteren niet alleen te doen. Wij helpen je met je voorbereiding en bellen je voorafgaand voor tips en na afloop van je sollicitatiegesprek om te kijken hoe het ging. Fijn toch! Ben jij na het sollicitatiegesprek enthousiast over het stagebedrijf en zij over jou? Dan heb je jouw communciatie stage in Utrecht gevonden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.