Stage communicatie

Creatieve communicatie stages, communicatie stages gericht op social media of ben je juist meer op zoek naar een communicatie stage op het gebied van Public Relations? Op deze pagina bieden wij stages aan rondom communicatie. Deze stages zijn voor studenten in het tweede of derde jaar van de stage. Ben je op zoek naar een afstudeerstage rondom communicatie? Selecteer dan “afstudeerstage” boven aan deze pagina. Via StudentenBureau kun jij je stage communicatie regelen. Hoe dit werkt? Lees verder hieronder.

StudentenBureau werkt met stageconsultants en stagecoaches. De consultants rijden elke werkdag door heel Nederland om de beste stageplekken en stage uitdagingen in kaart te brengen. Dit betekent dat we vaak benaderd worden door een potentiele stageplek of wij een potentiele stageplek benaderen, kort met deze organisatie in gesprek gaan, wanneer we beide enthousiast zijn gaan wij langs bij het stagebedrijf om in gesprek te gaan over de communicatieopdracht of mogelijkheid die ze op tafel hebben liggen.

Scoor jouw stage communicatie via StudentenBureau

De stageopdrachten die het uiteindelijk tot de eindstreep halen staan op deze pagina. Hier kun jij dan weer op zijn beurt op reageren. Wanneer je dit doet stuurt ons systeem een melding naar een van de stagecoaches die contact met je opneemt. Vervolgens ga jij in gesprek met de stagecoach en gaan we samen kijken of dit wel bij je past. Heb je dus het idee dat één van de bovenstaande stages in communicatie iets voor jou is? Laat het dan weten via de stagevacature.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.