Ik zoek een…
in

Waar wil jij een communicatie stage?

Stage Communicatie

Op deze pagina vind je tientallen stages in de richting van Communicatie. Marketing & Communicatie stages, Interne Communicatie stages of Online Communicatie stages. Wij hebben ze voor je! Wil je aan de slag bij een multinational, een mediabedrijf of een MKB? Het zit er allemaal tussen.

Waarom mijn Stage Communicatie via StudentenBureau

Al meer dan 20 jaar matchen wij studenten met gave stagebedrijven. Ervaring genoeg dus! We verzekeren je ervan dat je goed terecht komt. Voordat een stagevacature op onze website komt zijn wij bij het stagebedrijf langs gegaan om te checken of de stage voldoet aan alle eisen. Is er genoeg begeleiding op niveau aanwezig en is de opdracht wel uitdagend genoeg? Daarnaast zorgen we ervoor dat je een minimale stagevergoeding van €300,- krijgt en de stageplek niet meer dan 1 uur reizen is, want jij moet natuurlijk ook gewoon je leven kunnen betalen.

Als laatste zorgen wij ervoor dat de stage echt goed bij je past. Elk individu heeft andere doelen, persoonlijk en professioneel. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat je doelen zijn voor de stageperiode en gaan een stage zoeken waarin je deze kunt halen. Want volgens ons is de stageperiode één van de belangrijkste ontwikkelingen van de start van je professionele carrière, we doen er dus alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen!

Dus hoe vind ik een stage Communicatie met StudentenBureau?

Heel simpel! Geef in de vacature aan dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij contact met je op. Kun je geen passende stage vinden? Schrijf je dan in via de knop boven aan deze pagina, dan krijg je alle nieuwe stage mogelijkheden in je mailbox!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.