19 communicatie stages voor jou gevonden

Stage communicatie (hbo)

Wij helpen je met het vinden van een geschikte stage communicatie (HBO). Al onze afstudeerstages Communicatie (HBO) staan op deze pagina.

Hoe vind ik mijn stage Communicatie (HBO) via StudentenBureau?

Je hebt een stage gevonden die bij je past. Een stage Communicatie bij een creatieve startup, je mag de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen & onderzoek doen naar het introduceren van een nieuw intern communicatiebeleid. Wat gaaf, je wordt enthousiast en drukt op de “ik heb interesse” knop. De volgende ochtend gaat je telefoon…

Het is een coach van StudentenBureau. Dit persoon stelt je wat vragen over je studie en je leerdoelen. Vervolgens licht ze de stage nog wat meer toe. Ze geeft aan enthousiast te zijn en vraagt je om langs te komen op een van de kantoren van StudentenBureau. Dit om de stage beter door te spreken. Yes, wat een goed nieuws! Eenmaal aangekomen op het kantoor krijg je koffie aangeboden, vervolgens heb een gesprek in het Work Café van StudentenBureau. De stagecoach stelt nog wat vragen over de keuzes die je gemaakt hebt in je studie, je eerste stage, je minor et cetera. Vervolgens vertelt ze meer over de stage en heb jij kans om alle vragen te stellen die je wilt. Daarna nemen jullie jouw cv door en wordt het sollicitatiegesprek al ingepland! Over twee dagen heb jij dé kans om deze gave stage Communicatie (HBO) binnen te slepen!

Eenmaal gearriveerd bij het bedrijf in Amsterdam ben je zenuwachtig, gelukkig heeft de stagecoach je nog wat tips gegeven en voorbereid over de vragen die je kunt verwachten. Het gesprek verloopt goed, het bedrijf is ook enthousiast. Jij hebt je stage gevonden. Gefeliciteerd!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.