Ik zoek een…
in

Waar wil jij een communicatie stage?

We hebben 52 vacatures voor jou gevonden

Stage Communicatie (HBO)

Ga jij de aankomende periode stage lopen en ben je druk op zoek naar een stage Communicatie? Dan heb je geluk, want hier hebben wij alle stages Communicatie voor je op een rijtje gezet.

StudentenBureau helpt jou bij het vinden van een uitdagende stageopdracht. Daarnaast begeleiden we in het gehele proces van het vinden van een stage. Ook krijg je als student bij ons altijd een stageopdracht op niveau, op maximaal een uur reizen van je woonplaats, met een minimale stagevergoeding van €300,-. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Het is toch echt zo!

Het koppelen van studenten aan stages doen we al meer dan twintig jaar. In deze twintig jaar hebben we veel ervaring opgedaan, ook met studenten communicatie. We weten dus precies wat je opleiding van je verwacht, wat de vereisten zijn en dus ook welke stageplek goed bij je past.

Dus hoe vind ik mijn stage communicatie?

Gemakkelijker dan je denkt! Scroll door de onderstaande vacatures. Staat er een stage Communicatie bij die je gaaf lijkt? Geef dan aan dat je geïnteresseerd bent. Vervolgens nemen we telefonisch contact op, plannen we een intakegesprek in bij ons op kantoor en gaan we het sollicitatiegesprek inplannen. Mochten jij én het stagebedrijf enthousiast zijn over de match dan heb jij je stageplek binnen!

Staat je ideale stage er niet tussen? Niet gevreesd. Elke week komen er tientallen nieuwe stages op de website. Wanneer je je inschrijft krijg je al je relevante stages direct in je mailbox, zo mis je niets!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.