Stage communicatie in Den Haag

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Den Haag. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! StudentenBureau helpt al sinds 1998 meer dan 1.500 studenten net als jij ieder jaar aan communicatie stages in Den Haag. En dat doen we met veel plezier!

Jouw communicatie stage in Den Haag snel gevonden

Een communicatie stage in Den Haag vinden doen we samen. Je krijgt bij ons, nadat je bij ons op gesprek bent geweest, altijd een persoonlijke stagecoach. Hij of zij helpt je om te bepalen wat jij precies zoekt in een stage. We hebben ook veel kennis van de eisen die jouw school stelt aan een communicatie stage in Den Haag. Alle communicatie stages die je op onze website vindt, voldoen al aan de eisen van scholen in Nederland. Zo is er altijd hbo of wo begeleiding aanwezig en krijg je minimaal € 300,- stagevergoeding per maand. Kijk een rustig door de lijst met communicatie stages in Den Haag en reageer!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.