17 bedrijfskunde stages in Amsterdam voor jou gevonden

Stage bedrijfskunde in Amsterdam

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in Amsterdam. Ieder jaar vinden meer dan 1.500 hbo en wo studenten een stage via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stage bedrijfskunde in Amsterdam te vinden. Wij geloven erin dat als jij op de juiste plek zit, jij jezelf beter kunt ontwikkelen in je stage. En zit je goed op je plek? Dan lever je ook meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf!

Jouw bedrijfskunde stage in Amsterdam zo gevonden

Dus wil je een bedrijfskunde stage in Amsterdam mét minimaal 300 euro stagevergoeding? Waarbij je maximaal maar 1 uurtje hoeft te reizen (dus lekker dichtbij je in de buurt)? En wil je zeker zijn dat jouw bedrijfskunde stage wordt goedgekeurd door jouw school? Scroll dan door alle bedrijfskunde stages in Amsterdam die wij op dit moment voor jou beschikbaar hebben. Iedere dag komen er meer bedrijfskunde stages in Amsterdam bij. Dus zit jouw stage er nog niet tussen? Schrijf je dan in en dan zoeken wij persoonlijk met je mee naar de juiste bedrijfskunde stage in Amsterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.