Stage bedrijfskunde in Arnhem

Je zoekt een bedrijfskunde stage in Arnhem. Goed dat je ons gevonden hebt! Wij kunnen je namelijk snel helpen met het vinden van een bedrijfskunde stage in Arnhem die overeenkomt met jouw wensen en eisen. Omdat we dit werk al sinds 1998 doen, hebben we ook veel ervaring met eisen die jouw school voor een stage heeft. Zo ben je via StudentenBureau altijd verzekerd van goedkeuring vanuit je school.

Jouw bedrijfskunde stage in Arnhem snel gevonden

Het makkelijkste is om je eerst even in te schrijven (rechts bovenin) en bij ons aan te geven wat je precies zoekt en wie je bent. Search vervolgens rustig op onze website welke bedrijfskunde stages in Arnhem je het meeste aanspreken. Je kunt hier heel gemakkelijk en snel op reageren. Na jouw reactie neemt je stagecoach contact met je op en loopt met jou door je wensen en eisen rondom je bedrijfskunde stage heen. Hebben we een leuke stage optie voor je? Dan regelen wij het sollicitatiegesprek voor je! Vooraf krijg je nog tips van ons voor het solliciteren en samen zorgen wij ervoor dat je snel een bedrijfskunde stage in Arnhem vindt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.