Bijbaan eventmanagement

Ben jij op zoek naar een uitdagende studie-gerelateerde bijbaan, studeer je eventmanagement? Heb jij geluk! Op deze pagina hebben wij alle bijbanen rondom eventmanagement verzameld. Check de vacatures op deze pagina’s en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Geen vacature gevonden die je aanspreekt? Schrijf je dan in. Vervolgens krijg je alle relevante e-mails rondom bijbanen in eventmanagement in je mailbox.

Waarom wij je helpen

We weten dat het vinden van een studie gerelateerde bijbaan niet altijd gemakkelijk is, maar super goed is voor je curriculum vitae. Je hebt veel geleerd in de afgelopen jaren, en hoe gaaf als je al deze theorie naast je school nog in praktijk mag brengen? Dat je naast het studeren nóg meer kan proeven van jouw toekomstige vakgebied?

Waarom een bijbaan eventmanagement via StudentenBureau

Wij hebben al meer dan 20 jaar contact met organisaties die op zoek zijn naar jong talent. Het vinden van een bijbaan via StudentenBureau heeft de volgende voordelen:

  • Het vinden van een bijbaan is compleet gratis!
  • We snappen dat je tijdens het volgen van je studie niet fulltime aan de slag kunt. Daarom zijn onze bijbanen flexibel en parttime, in de praktijk betekent dit ongeveer 1 tot 3 dagen per week!
  • Je krijgt een loon van minimaal €10,- per uur. Je moet namelijk je huur en boodschappen nog wel kunnen blijven betalen!
  • We kijken of de locatie van je nieuwe bijbaan goed bereikbaar is. Je wilt namelijk niet op je vrije dag nog 2 uur in de trein zitten, toch?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.