12 commerciële economie bijbanen voor jou gevonden

Bijbaan Commerciële Economie

Heb jij nog wat uurtjes over in je vrije tijd? Wij bieden bijbanen aan in heel Nederland. Den Bosch, Utrecht, Emmen, Amsterdam, we got it all. Er is altijd wel een bijbaan bij jou in de buurt.

Een bijbaan commerciële economie op niveau

Wij bieden bijbanen aan op hbo-niveau en wo-niveau. Niet vakkenvullen in een supermarkt, biertjes tappen bij je lokale kroeg of planten knippen in de kassen. Maar écht aan het werk in het vakgebied waar je op dit moment in aan het studeren bent: commerciële economie dus.

  • Een goed salaris.Bij een bijbaan via StudentenBureau krijg je ook goed betaald. We willen namelijk dat de studenten waar wij mee werken serieus worden genomen in hun werk. Je bent geen goedkope arbeidskracht, je bent een aanstormende professional die met een frisse blik werk komt verschuiven. Daarnaast is het ook mooi meegenomen voor je bankrekening!
  • Goede begeleiding. Ook binnen onze bijbanen zorgen we dat je terecht komt in een organisatie die je goed begeleidt binnen je werkzaamheden. Onze stageconsultants gaan altijd vooraf langs bij de organisatie om te kijken of het een goede plek is voor een aanstormend professional

Hoe regel ik mijn bijbaan Commerciële Economie via StudentenBureau?

Hierboven hebben we alle bijbanen Commerciële Economie opgesomd. Scrol door de bijbanen heen en geef aan dat je interesse hebt. Vervolgens neem één van onze ervaren stagecoaches contact met je op.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.