Bijbaan food & business

Vind je het niet allemaal maar fantastisch om op zoek te gaan naar de beste avocado toast in je buurt. Houdt het ook nog niet op met het leren van de business rondom food tijdens je studie. Ben je dus opzoek naar een studie-gerelateerde bijbaan food & business naast je studie?

Wij weten hoe je een bijbaan naast je studie plant

Uurtjes over in de avond, alleen in de ochtend les, of soms helemaal geen colleges? Dan kun je vast een aantal dagen per week aan de slag in jouw vakgebied. Wij hebben al meer dan 20 ervaring met het koppelen van studenten en jong talent met organisaties.

Een bijbaan food & business met een minimaal loon van €10 per uur

We checken deze organisaties goed. Wat willen ze aan jou als talent besteden? Je bent namelijk niet zomaar een kracht, jij bent een frisse blik die de organisatie écht komt versterken. Daarom vragen we aan de organisaties een minimumloon van €10,- aan je te betalen. Als aanstormend professional moet je serieus genomen worden. Voor ons is dit minimumloon een goede maatstaaf.

Hoe regel ik een bijbaan via StudentenBureau?

Klik op één van de vacatures en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Vervolgens neemt één van onze stagecoaches contact met je op! Geen bijbaan die je gaaf lijkt? Schrijf je dan in. Wij houden je vervolgens automatisch op de hoogte van relevante bijbanen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.