7 marketing stages in Den Bosch voor jou gevonden

Stage marketing Den Bosch

Je bent op zoek naar een marketing stage in Den Bosch. Dat is mooi! Want dan ben je bij ons op het juiste adres! Ieder jaar verzorgen wij voor zo'n 1.500 studenten op HBO en WO niveau de leukste marketing stages in Den Bosch. De kans is groot dat we jou daarbij ook kunnen helpen! Al sinds 1998 helpen we studenten zoals jij aan marketing stages in Den Bosch.

Jouw marketing stage in Den Bosch snel gevonden

Hieronder vind je een overzicht van alle marketing stages die we op dit moment beschikbaar hebben in Den Bosch. Iedere week komen er 50 nieuwe stages bij, dus schrijf je in om in je e-mail een melding te krijgen als er een nieuwe marketing stages in de regio Den Bosch door ons online wordt gezet. Zo kun jij er als eerste bij zijn als er een nieuwe stage beschikbaar is. We weten dat het niet altijd even gemakkelijk is om een marketing stage in Den Bosch te vinden en helpen je hier daarom graag bij.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.