Uitdagende meewerkstage richting innovatieprojecten!

Je gaat je collega's ondersteunen bij het aanvragen van subsidies

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het ondersteunen bij subsidieaanvragen voor innovatie- en duurzaamheidsprojecten. Deze organisatie vertaalt ideeën van een organisatie in een concrete subsidieaanvraag. Je komt terecht in een monumentaal pand en komt te werken met gezellige collega's! Gedurende 20 weken zal jij je begeven in een zeer inspirerende omgeving.

Je werkt samen met consultants -met een andere achtergrond- bij het aanvragen van subsidies waardoor een kansrijk project en subsidieaanvraag wordt ontwikkeld. Hierbij staat de innovatie en de businesscase centraal. In veel projecten gaat het om samenwerkingen tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Jij brengt de ambities van verschillende partijen samen! Je vormt de brug tussen het beleid van de overheid en de innovatieplannen van bedrijven.

Je zult deze projecten niet zelfstandig gaan uitvoeren maar samen met een fulltime consultant. Hij neemt je stap voor stap mee in zijn werkzaamheden. Vanuit daar kan je verschillende werkzaamheden oppakken, aan de hand van jouw kennis, kunde en interesses. Een super gevarieerde meewerkstage dus!

Lijkt het je tof om mee te werken aan innovatieopdrachten? Solliciteer dan snel en start in januari of februari!

Zo ziet jouw dag eruit

Je start jouw dag met een kopje koffie en een gesprek met je collega's die ook aanwezig zijn die dag. Samen met je directe collega zul je aan de slag gaan met het opstellen en beoordelen van subsidieaanvragen. Je kijkt per opdracht wat de mogelijkheden van subsidies zijn en maakt hiervoor een plan van aanpak.

Daarnaast krijg je ook genoeg ruimte om je schoolopdracht te maken, zodat jij je stage met succes afrondt.

Dit ben jij

- Collegiaal
- Innovatief
- Leergierig
- Sociaal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in subsidieaanvragen voor innovatieopdrachten en er werken 27 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedur

Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers