Stage Communicatie en Multimedia Design

De zoektocht naar de juiste stage is niet gemakkelijk, daarom zijn we hier om je een handje te helpen; en we hebben geen twee linkerhanden als het gaat om stages verbinden met stagiairs! Elke dag rijden wij namelijk door het land om in gesprek te gaan over stages met organisaties. We praten over de uitdaging die er ligt, hoe een stagiair hiervoor de oplossing kan zijn, en wat voor begeleidingsopties het bedrijf heeft. Hieronder ook veel stages rondom het domein Communicatie en Multimedia Design.

Hoe vind ik mijn stage communicatie en multimediadesign?

Je klikt door de afstudeerstages heen en vind jouw ideale stage: het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl die past bij de nieuwe strategie van het stagebedrijf. Het stagebedrijf is een technisch bedrijf 30 minuten van je vandaan met de trein. Stagevergoeding? €300,-. Prima. Op de knop “ik heb interesse” klikken dus!

De volgende middag heb je een stagecoach van StudentenBureau aan de telefoon. Hij vertelt je meer over de desbetreffende stage Communicatie en Multimedia Design. Daarnaast geeft hij jou de ruimte om te vertellen wat voor stage je precies zoekt en waarom je juist op deze stage hebt gereageerd. De stagecoach is enthousiast over je antwoorden en denkt dat jij en de stage een goede match zijn, daarom word je uitgenodigd om een kopje koffie te drinken op het kantoor van StudentenBureau om alles goed door te spreken.

Tijdens dit gesprek krijg je feedback op je cv, krijg je nog meer informatie over de stage en gaan jullie dieper in over jouw persoonlijke leerdoelen. Vervolgens wordt het sollicitatiegesprek ingepland, de volgende dag al! Dat is snel. Het sollicitatiegesprek gaat goed. Het bedrijf is geïnteresseerd in je en luistert écht naar je adviezen mening over het onderwerp. Jij hebt je stage Communicatie en Multimedia Design geregeld. Gefeliciteerd!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.