16 bedrijfskunde stages in Rotterdam voor jou gevonden

Stage bedrijfskunde in Rotterdam

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in de regio Rotterdam. Jaarlijks helpen wij 1.500 HBO en WO studenten bij het vinden van een stage. Op deze pagina vind je een lijst met alle bedrijfskunde stages die we op dit moment online hebben staan in de regio Rotterdam. Scroll rustig eens door de lijst met vacatures heen en je kunt gemakkelijk aangeven als je interesse hebt.

Persoonlijk contact rondom je bedrijfskunde stage in Rotterdam

Zie je een leuke bedrijfskunde stage in Rotterdam ertussen staan? En heb je interesse? Wij nemen vervolgens binnen 2 dagen contact met je op. Je kunt natuurlijk zelf ook altijd even bellen of een mailtje sturen. Samen kijken we naar jouw wensen en eisen vanuit school rondom je stage. De volgende stap is dat we elkaar beter leren kennen. We nodigen je dan uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Pas jij bij de stageopdracht? Dan plannen we een sollicitatiegesprek bij het bedrijf voor je in. Zo heb je dus altijd een persoonlijke stagecoach die jou helpt in het sollicitatieproces en proberen we zo snel mogelijk een bedrijfskunde stage in Rotterdam voor je te vinden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.