Stage bedrijfskunde Eindhoven

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in Eindhoven. Erg leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Ieder jaar helpen we zo'n 1.500 studenten bij het vinden van de leukste bedrijfskunde stages in Eindhoven. En dat doen we al sinds 1998.

Jouw bedrijfskunde stage in Eindhoven snel gevonden

Soms kun je wel wat extra hulp gebruiken, vooral als het gaat om het vinden van een uitdagende bedrijfskunde stage in Eindhoven. Wij geloven er namelijk in dat als je goed op je plek zit, jij je ook sneller ontwikkelt tijdens je stage. Maar niet alleen jij hebt daar iets aan, ook jouw stagebedrijf haalt dan meer rendement uit jouw stage! En dus besteden wij veel aandacht aan jou als persoon: wie ben je en wat zoek je precies in een bedrijfskunde stage? Door hier goed op in te spelen, vinden we altijd de beste bedrijfskunde stage in Eindhoven die bij jou past. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen, zowel tijdens het sollicitatieproces naar een stage als tijdens je stage zelf.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.